\nMořské řasy z Atlantského oceánu. Přidávají se do salátu namočené a nevařené, mohou se vařit v polévce nebo zeleninových jídlech nebo dokonce smažit v těstíčku jako netradiční pohoštění.Mořské řasy Himanthalia. Případný bílý povlak není na závadu. Jedná se o vykrystalizovanou mořskou sůl. Může...
číst celé
\n
Mořské řasy z Atlantského oceánu. Přidávají se do salátu namočené a nevařené, mohou se vařit v polévce nebo zeleninových jídlech nebo dokonce smažit v těstíčku jako netradiční pohoštění.Mořské řasy Himanthalia. Případný bílý povlak není na závadu. Jedná se o vykrystalizovanou mořskou sůl. Může obsahovat stopy lepku a korýšů. produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíKonzumace za studena: řasy nakrájejte, namočte na 30 minut a přidejte do salátu. Konzumace po uvaření: řasy vařte ve vodě nebo páře po dobu 20-30 minut a konzumujte se zeleninou, rýží a dalšími pokrmy. Konzumace po usmažení: v těstíčku jako kalamáry.
\n
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):923kJ/222kcal. Tuky: 1,4 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6 g. Sacharidy: 27 g. z toho cukry: 0,5 g. Bílkoviny: 8 g. Sůl: 4,3 g
\n
Skladování: Skladujte v uzavřeném obalu.Legislativní zařazení: Mořské řasy.
\n
schovat popis
Recenze