Recenze Uzení

Uzení
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší.... číst celé 

Recenze

2
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Technika úžení mě opavdu dost chytla a dost si toho doma v poslední době připravujeme právě tímto způsobem. Je to chutné a krásná vůně získané chutě ještě navíc podtrhuje. Snad si tento způsob potravin osvojí i naše děti. Kniha je velmi dobře zpracovaná a dává nám tak možnost pochopit co všechno si musíme před samozným uzením připravit. Ukàzky jednotlivých druhů surovin mě navnadili k jejich vyzkoušení.
17/12/2019
Avatar uživatele
Kniha je po obsahové stránce kvalitní, i když na vyzkoušení receptů bude potřeba samozřejmě více času.
Ovšem co se týká tisku, tak zklamání. Působí spíše jako časopis (Tenké stránky, vazba, atd.).
16/01/2024