Manioková (též tapioková) mouka je přirozeně bezlepková. Jak ale vzniká? Stačí najít rostlinu zvanou maniok jedlý. Právě z jejich kořenů se mouka vytváří. Manioková mouka je sice pro nás asi exotická, ale exotickou chuť rozhodně nečekejte – má chutná neutrálně, a proto si ji zamilujete jak při vaření, tak i pečení. Má kypřící a zahušťovací schopnosti, takže jestli potřebujete hustější omáčku nebo upéct domácí chléb, neváhejte sáhnout právě po maniokové mouce!
\nSložení: 100 % maniok BIO
\nBalení: 500 g \nCZ-BIO-002 \nSkladujte v suchu, chraňte před teplem.
\nVýživové údaje ve 100 g výrobku
\nEnergetická hodnota354 kcal/1481 kJ \nTuky0,00 g\nz toho nasycené0,00 g \nSacharidy86,00 g \nz toho cukry1,30 g \nVláknina6,00 g \nBílkoviny1,80 g \nSůl0,00 g \nNutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
schovat popis
Recenze