Košík
zboží
(prázdné)
Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí z regionu Murcia, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle byly vypěstovány a zpracovány sdružením drobných farmářů Ecoato. Mandle jsou nejen dobré, ale i zdravé. Jsou vynikajícím zdrojem některých vitaminů a minerálů, například hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E. Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán.\n \nObsah: 200 gZemě původu: Španělsko \n \nVýživové údaje na 100 g:Energetická hodnota 2589 kJ/ 621 kcalTuk 55 g z toho nasycené mastné kyseliny 5 gSacharidy 13 g z toho cukry 3 gBílkoviny 22 gSůl 0,22 g
schovat popis
Recenze