Vak na pečivo poslouží ke správnému uchování chleba, rohlíků, housek, koláčů, závinů... Doporučená teplota pro skladování chleba je 20 až 25 stupňů a stále platí recept našich babiček a prababiček: uchovávat chléb v čisté utěrce nebo plátěném vaku na chleba. Tento způsob totiž umožňuje pečivu...
číst celé
Vak na pečivo poslouží ke správnému uchování chleba, rohlíků, housek, koláčů, závinů... Doporučená teplota pro skladování chleba je 20 až 25 stupňů a stále platí recept našich babiček a prababiček: uchovávat chléb v čisté utěrce nebo plátěném vaku na chleba. Tento způsob totiž umožňuje pečivu dýchat. Uzavírání na zdrhovací tkanici. Materiál: 100% bavlna. Rozměry: 40x40 cm. Prát doporučujeme na 40 °C, aby zůstal zachovaný tištěný dekor.
schovat popis
Recenze