Recenze Domácí zabijačka - Klobásy, šunka, pečeně, huspenina

Domácí zabijačka - Klobásy, šunka, pečeně, huspenina

Domácí zabijačka - Klobásy, šunka, pečeně, huspenina

250 Kč
Zobrazit knihu
Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete... číst celé 

Recenze

2
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
To je moc pěkná kniha o domácí zabijačce a o stovce hostin a vzpomínka na časy, kdy si lidé mohli pochutnat na domácí zabijačce a kniha o receptech, o řeznictví, o zabijačce prasat a tak dále, takhle to bylo, když se zabíjelo prasátko a všechno se to potom prodávalo na trhu a takové maso se dá uvařit a upéct nebo usmažit, tak děkuji, ahoj!
8/01/2023
Avatar uživatele
Taková malá hostin a vzpomínka na časy, kdy jsem si i my sami mohli pochutnat na domácí zabijačce. Toto je jedna z knih, která nám doma opravdu chyběla díky které si teď tak můžeme sami uvařit a upéct vše co je právě s touto tradicí spojené. Knihy jako je právě tato jsou skvělým vodítkem jak se do něčeho takového vrhnout a pochutnat si na skvělém každém pokrmu, který si můžeme sami vyhotovit a tak si i pochutnat.
27/01/2021