Tento díl kuchařky s názvem "Což takhle dát si tvaroh" zaručeně potěší každého, kdo miluje tvarohové mlsání, neboť tento díl je růžově sladký. Nikoli však přeslazený. Ne každá sladkost musí být zadušena lavinou cukru a tuny vajec. Jde to i nápaditěji. V zimě recepty pohladí po zmrzlé duši, v létě...
číst celé
Tento díl kuchařky s názvem "Což takhle dát si tvaroh" zaručeně potěší každého, kdo miluje tvarohové mlsání, neboť tento díl je růžově sladký. Nikoli však přeslazený. Ne každá sladkost musí být zadušena lavinou cukru a tuny vajec. Jde to i nápaditěji. V zimě recepty pohladí po zmrzlé duši, v létě zas ovocně osvěží. Předvádět se budou nevšední buchty a koláče, vrnět si budete u mnoha vychytaných variací na cheesecake nebo u chlazených, vařených i pařených dobrot. Kdo do kuchařky nahlédne, blaženě vydechne "To je ale tvar... oh!".
schovat popis
Recenze
A to je pravda.
Zdála by se tedy má slova zbytečnými býti, leč zjišťuji, ze tuto skvělou edici zná tak málo lidí, že bych rád přispěl k opaku! Protože tohle je skutečně tak skvělá kuchařská edice, všechna čest.
Což takhle dát si tvaroh je mimořádná knizka. Lenka Požárová vás v této mimořádně tenké, ale zato skutečně velmi obsáhlé specializované kuchařce provede Vším krok za krokem.
Doporučuji!!!