Kategorie

Dvanáct chutí roku - Čtyřchodová menu od ledna až do prosince

Autor: Jiskra Martin

331 běžná cena 349 Kč

Poštovné jen 39
nejnižší v ČR

Nakladatel: Ikar
ISBN: 978-80-249-1664-4
Vazba: Vázaný
Počet stran: 176
Zařazení: jídla kuchařské recepty

Nákupem získáte sběratelskou záložku

Limitovaná sběratelská záložka

Čtyřchodová menu od ledna až do prosince S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější nápoj.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 5% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Dvanáct chutí roku - Čtyřchodová menu od ledna až do prosince jen za 331 Kč.