Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale MASO.
Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. V edici Jednoduše &...
číst celé
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale MASO.
Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. V edici Jednoduše & dokonale tato 3. kniha v pořadí skvěle doplní předchozí kuřecí a zeleninovou kuchařku, které patří mezi nejprodávanější tituly na trhu. Hlavní roli v knize hrají tentokrát vepřové a hovězí maso. Recepty jsou podrobně popsány osvědčeným způsobem krok za krokem tak, aby i zdánlivě složitý pokrm uvařil i absolutní začátečník.
Svou jednoduchostí a použitím běžně dostupných surovin zaujme kniha každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci bílé řady Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.
schovat popis
Recenze