Banner
Banner

Recenze Maso - Jednoduše & dokonale

Maso - Jednoduše & dokonale

Maso - Jednoduše & dokonale

315 Kč
Zobrazit knihu
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. V edici Jednoduše &... číst celé 

Recenze

12
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Romana Vaňka mám moc ráda i jeho pořady a jak o jídle mluví. A mám ráda i jeho kuchařky. Tím, že nejsem úplně vyvařená a dokonalá kuchařka a hledám inspiraci kde se dá, jsem moc ráda, že existuje kniha, která se zabývá recepty a především tím, jak dobře udělat maso. V knize je hodně používané hovězí a vepřové maso, tyto masa jsou velice dobře dosptupná, atakže kuchařku může dopravdy využívat každý a nechat se inspirovat.
16/09/2020
Avatar uživatele
Serie knih Romana Vaňka snadno a rychle přišlo i s tímto pro náš národ dosti oblíbeným tématem a to masem. Maso do naší kuchyně rozhodně patří s teď si ho díky této kuchařce rozhodně užijete. Kniha je přehledně rozdělena dle typu masa a pbohacena o různé rady na zpracování a snadnou přípravu. Nechybí tu opět velmi hezké fotografie všech pokrmů tak aby si každý udělal představu o tom co ho vlastně čeká na talíři.
7/12/2019
Avatar uživatele
Autora knih Snadno a rychle uznávám jako znalce surovin a skvělého kuchaře, který zůstává svůj a přijde mi takový obyčejný, lidský. Na nic si nehraje. V současné době, kdy se na nás valí recepty ze všech stran a od různých "kuchaříků" je risk zakoupit opravdickou kuchařku se vším všudy.Právě tato série vám to zaručuje.Maso je u nás na talíři každý den, ale určitě jsem nad ním příliš nepřemýšlela.Tato kniha vás k tomu ale přivede. Seznámí vás s jednotlivými druhy mas,jejich specifikací ohledně přípravy a nabídne zajímavé recepty. Vše je bohatě doplněno fotografiemi.
24/03/2020
Avatar uživatele
Máme maso milá chaso. No a to mi máme rádi a Roman Vaněk to moc dobře ví. Tato kuchařka nám dává možnost si vybrat z velkého množství druhů mas a tak se tu najde rozhodně i něco pro vás. Kniha je opět bohatě doprovázena krásnými fotografiemi popisovaných jídel a tak není nic snazšího nežli se do vaření a příprav pustit hned jak na jídlo dostaneme chuť. Už teď se mi sbíhají sliny a těším se na to co si uvaříme.
16/12/2019
Avatar uživatele
Maso všichni milujeme, a proto nám nemohla ani chutnat kuchařka od Romana Vaňky (od kterého doma máme všechny kuchařky) zaměřena na maso. A musím říci, že tady se opravdu s recepty činil. Všechny jsou naprosto famózní, chutné a nemohu vytknout absolutně nic ! Všechny recepty rozhodně někdy zkusíme a necháme si chutnat. Všechno je fantasticky vysvětleno a vždy se mi podle jeho receptů podaří uvařit.
25/01/2021
Avatar uživatele
Mám několik knih od pana Vaňka ajsem velmi spokojen. Vařit dle jeho receptů může i naprostý laik.
30/01/2023
Avatar uživatele
Výborná kniha, po receptech se sbíhají sliny =) suroviny běžně dostupné.
29/08/2022
Avatar uživatele
Obsahově se jedná o poměrně skromnější kuchařku, za to však obsahuje recepty se zaměřením spíše na nováčky u plotny. Zjistíte, že kvalitní a chutné pokrmy vykouzlíte i s minimem úsilí. Samozřejmě se jedná pouze o pokrmy z masa, na ostatní cílí kolektiv kolem Romana Vaňka i v dalších publikacích s titulem "Jednoduše a dokonale". Nejedná se pouze o rychlé recepty, naopak. Mnoho z nich je spíše s dlouhou dobou vaření, spojuje je ale snadná příprava.
30/04/2022
Avatar uživatele
Máte-li doma masožravce, musíte vlastnit tuto kuchařku. Jako u všech kuchařek pana Vaňka, i zde mohu knihu jen doporučit. Kuchařka je moderní, obsahuje rozpis ingrediencí, smysluplný postup, fotografie, z kterých se vám sbíhají sliny, i různé tipy a triky. Jako u všech jeho kuchařek, i zde najdete recepty, které znáte, aniž byste museli být gurmáni, ale také recepty, díky kterým okouzlíte náročné strávníky.
20/01/2022
Avatar uživatele
Umíte správně připravit maso, aby nebylo tvrdé, vysušené, aby bylo dobře dochucené? Tato knížka je plná rad a tipů, jak na to. Najdete tu také spoustu chutných receptů tentokrát z vepřového a hovězího masa. Já, jelikož sem masožravec, tak sem po ní okamžitě sáhnul a hodně se v ní nechám inspirovat. Skvělé steaky, pečínka, uzené, grilované, dušené, smažené - každý si tu najde podle své chuti. Navíc spoustu krásných obrázků, je fakt super!
30/06/2021
Avatar uživatele
Manžel miluje maso, prostě jakékoliv maso na všemožné i nemožné způsoby... A pokud chcete načerpat inspiraci, jak takové maso zpracovat, skvěle ho ugrilovat, opéct, uvařit... tak zde najdete mnoho receptů. Kniha je udělána tak, že všechny ingredience máte vždy doma po ruce a také i maso, je zde hodně hovězího, vepřového, kuřecího.... Přípravu podle knihy zvládne jak zkušená, tak i méně zkušená kuchařka….
5/05/2021
Avatar uživatele
Kuchařky od českého kuchaře a spisovatele Romana Vaňka by měla mít ve své knihovně každá zapálená kuchařka. '' Maso - Jednoduše & dokonale '' byla moje úplně první kuchařka, nejdřív jsem vůči ní byla skeptická, ale musím vyzdvihnout především to, že jsou recepty plné surovin, které jsou běžně k sehnání, což je, ruku na srdce, u většiny kuchařek docela problém. Obsahuje skvělé fotky. Doporučuji všem.
24/03/2021