Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale KUŘE. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského...
číst celé
Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale KUŘE. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje více než 140 barevných fotografií. Téměř 80 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli hraje kuře, je v knize opět zpracováno osvědčeným systémem krok za krokem. Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci bílé řady Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.
schovat popis
Recenze
Jestli už vás nebaví ohrané chutě nebo nevíte, jak kuře udělat, tak v téhle knížce si určitě vyberete - ať to bude kuře s omáčkou z pečených paprik nebo třeba kuřecí maso se žampiony a hlívou ústřičnou.
Na konci knihy naleznete, jak správně kuře naporcovat a připravit.
Naleznete zde základní návody na notoricky známá jídla, ale i spousty zajímavých pokrmů z české i zahraniční kuchyně.
Recepty jsou velmi dobře popsané a fotky jídel jsou velmi podařené!
Pokud si nevíte rady s dárky, myslím, že tohle je super dárek.
V kuchařce jsou recepty polévek a hlavních jídel. Pro milovníky kuřecího masa určitě doporučuji.