\nVaření s kořením Medvědí česnek list - řez: Výborně se hodí k dochucení salátů. polévek, nádivek, různých druhů masa, pomazánek a bylinkového másla. Medvědí česnek je až 30 cm vysoká rostlina s trojhranným stonkem v průřezu. Pesto z medvědího česneku: Rozmixovaný a ochucený medvědí česnek v...
číst celé
\n
Vaření s kořením Medvědí česnek list - řez: Výborně se hodí k dochucení salátů. polévek, nádivek, různých druhů masa, pomazánek a bylinkového másla. Medvědí česnek je až 30 cm vysoká rostlina s trojhranným stonkem v průřezu. Pesto z medvědího česneku: Rozmixovaný a ochucený medvědí česnek v oleji je vynikající a zároveň máte možnost jak medvědí česnek snadno uskladnit. Rozmixovaný česnek s dobrým olivovým olejem, který dochutíte solí a mírně dochutíte (citronová šťáva).Základní pesto se dá navíc vylepšit přidáním semínek (pinie, slunečnice), oříšků (kešu, mandle) nebo tvrdý sýr (parmazán, pecorino) Máslo s medvědím česnekem: Máslo funguje s medvědím česnekem možná ještě lépe než olej. Nechte ho změknout a rozmixujte spolu s česnekem. Pro chuť másla je důležité, abyste ho dobře ochutili solí s trochou citronové šťávy.
\n
schovat popis
Recenze