Elektronická kniha, určená ke čtení v mobilu, čtečce e-knih, počítači, tabletu apod. Nejedná se o tištěnou knihu.
\nAutoři, nutriční sestra a lékař, jsou oba ze špičkového pracoviště v IKEMu. V úvodu brožurky se seznámíme se základními aspekty tohoto onemocnění, s vhodnými a nevhodnými potravinami a s technologií vaření. Druhá část přináší přibližně 130 výborných receptů, které pomohou pacientům stabilizovat...
číst celé
Elektronická kniha, určená ke čtení v mobilu, čtečce e-knih, počítači, tabletu apod. Nejedná se o tištěnou knihu.
\n
Autoři, nutriční sestra a lékař, jsou oba ze špičkového pracoviště v IKEMu. V úvodu brožurky se seznámíme se základními aspekty tohoto onemocnění, s vhodnými a nevhodnými potravinami a s technologií vaření. Druhá část přináší přibližně 130 výborných receptů, které pomohou pacientům stabilizovat jejich zdravotní stav.
\n
schovat popis
Recenze