Kuchařský nůž Okami Chef od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro krájení všech potravin – ovoce, zelenina, maso i ryby. Hřbet a ostří nože se zužují do špičky, takže se perfektně hodí pro porcování a krájení masa a ryb, plátkování a čištění ovoce a zeleniny. Dokonce s ním zpracujete bylinky a ořechy.
\nHlavní přednosti
\n- \n
- Kvalitní provedení čepele i rukojeti \n
- Odolná čepel – ze 2 vrstev nerezové oceli s různou tvrdostí \n
- Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí \n
- Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti \n
- Krásný japonský design \n
Odolná čepel v japonském stylu
\nPořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho jádro tvoří 2 vrstvy nerezové oceli rozdílných tvrdostí. Díky těmto vrstvám je nůž mimořádně odolný. Čepel v matném odstínu (takzvaný stonewashed) zdobí úchvatné broušení. Tato úprava skryje škrábance. Jelikož je nůž mimořádně ostrý, zachovají si krájené potraviny svůj tvar a strukturu.
\nKvalitní rukojeť
\nNa výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní materiál G-10. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt se znakem samuraje. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je vyvážená a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.
\nJak se o nůž starat
\n- \n
- Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje. \n
- S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří. \n
- Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. \n
- Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. \n
- Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny. \n
Specifikace
\n- \n
- Značka: Dellinger \n
- Série: Okami \n
- Model: Chef \n
- Určení: nůž \n
- Typ nože: Chef (Gyuto) \n
- Tvrdost jádra čepele: 58–62 Rockwella \n
- Barva: černá \n
- Materiál čepele: japonská ocel AUS-10 \n
- Materiál rukojeti: G-10 \n
- Hmotnost: 240 g \n
- Délka ostří: 200 mm \n
- Délka rukojeti: 130 mm \n
- Celková délka: 335 mm \n
Obsah balení
\n- \n
- 1x kuchyňský nůž \n
- Výrobce: Dellinger
- Kód:
- Jazyk: Čeština
Recenze