KONZUMACE POUZE JEDINÉHO STROUŽKU ČESNEKU DENNĚ NEJEN DOPLNÍ VAŠEMU TĚLU VITAMÍNY A MINERÁLY, ALE SOUČASNĚ POMÁHÁ BOJOVAT S INFEKCEMI A POSILOVAT SRDCE.
Využijte mimořádných vlastností česneku, které prospívají zdraví, díky jednoduchým a různorodým receptům od Aioli a Rizota z pečené muškátové...
číst celé
KONZUMACE POUZE JEDINÉHO STROUŽKU ČESNEKU DENNĚ NEJEN DOPLNÍ VAŠEMU TĚLU VITAMÍNY A MINERÁLY, ALE SOUČASNĚ POMÁHÁ BOJOVAT S INFEKCEMI A POSILOVAT SRDCE.
Využijte mimořádných vlastností česneku, které prospívají zdraví, díky jednoduchým a různorodým receptům od Aioli a Rizota z pečené muškátové dýně až po salátové dresingy a imunitu posilující polévky.
Česnek je jednou z nejcennějších potravin na světě. Je neodmyslitelnou součástí téměř všech světových kuchyní, které by bez něj přišly o velkou část originality. Dalšími výhodami česneku jsou neodolatelná chuť a úžasné léčivé účinky. Nechte tento zázrak naplno vyniknout ve svých pokrmech!
schovat popis
Recenze
V úvodu se dozvíme základní informace o česneku, jak se správně česnek připravuje a jeho prospěšnost.
Větší část knihy tvoří recepty, které jsou rozděleny na předkrmy, polévky, přílohy, saláty, hlavní jídla, dipy, omáčky a dresinky.
U každého receptu poté nalezneme, zda je vegetariánský, bezlepkový nebo třeba bezlaktózový.
Na konci knížky nalezneme také rejstřík pro lepší orientaci.