Hořčice žlutá (také může být označována jako bílá) pochází z jižní Evropy, ale v dnešní době ji najdeme vypěstovanou všude, kde je mírné klima. Jak všichni víme, právě ze semínek hořčice se vyrábí hořčice, ale můžeme ji použít do marinád, při konzervování zeleniny i ryb. V (pro nás exotické) Indii dávají opraženou hořčici do přepuštěného másla (Ghí), které díky tomu dostane oříškovou chuť. Mimo jiné se semínka používají do kari-past a různých směsí koření. Když semínka opražíte a přidáte je k zelenině či rybám, budou se vám sbíhat sliny. Její účinky na naše zdraví jsou také zajímavé! Obsahuje totiž velké množství vitamínu C a napomáhá chránit proti vypadávání vlasů.
\nSložení: 100 % hořčičné semínko BIO
\nBalení: 500 g \nCZ-BIO-002 \nSkladujte v suchu, chraňte před teplem.
\nVýživové údaje ve 100 g výrobku
\nEnergetická hodnota503 kcal/2105 kJ \nTuky29,00 g\nz toho nasycené1,00 g \nSacharidy28,00 g \nz toho cukry7,00 g \nVláknina15,00 g \nBílkoviny25,00 g \nSůl0,01 g \nNutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
schovat popis
Recenze