Karamelový pudr
\nInformace o produktu
\nTak s tímto pudrem zakryjete opravdu všechny nedokonalosti. Samozřejmě, že tím myslíme vaše cukrářské výtvory! Stačí, když zákusek či dort jemně poprášíte, a dodáte mu tak lahodnou sladkou čepici. Pudr ale nemusíte používat pouze jako ozdobu, skvěle se hodí i jako přísada do ovesných vloček, jogurtu či krupicové kaše. Můžete jím dochutit svůj ranní shake nebo jím posypat čerstvé palačinky. Karamel se na prach drtí těžko, v hmoždíři se začne lepit a mlecí stroj vám nenamele všechny kousky stejně. Těší nás, že vám s tímto karamelovým pudrem ušetříme čas i práci!
\nTOP informace o karamelovém pudru
\n- \n
- Uchovávejte jej vždy v dobře uzavřené nádobě. \n
- V nádobě s přístupem vzduchu pudr navlhne. \n
- Produkt obsahuje mléčné alergeny. \n
- Karamel vzniká pomalým zahříváním cukru. \n
- K výrobě pudru dochází mixováním tuhého karamelu. \n
Poznámka nákupčího
\n„Karamel, a hlavně ten mléčný, mám rád od dětství. Občas mě přepadne chuť přidat si do ovesné kaše s jablky trochu karamelu, ale ráno často spěchám a polevy ze supermarketu mě po přečtení složení odrazují. Když to chce jen špetku sladkého tónu nebo finesy na talíř, hodí se mít v kuchyni právě tento pudr. Je krásně jemný, takže se během sypání přes čajové sítko rovnoměrně rozpráší, nádherně voní a chutná opravdu jako poctivý mléčný karamel.“
\nJak se karamelový pudr vyrábí?
\nPříprava pudru je docela ošemetná. V první řadě je nutné vyrobit si karamel. K tomu používáme cukr, který zjemníme máslem, mlékem a také sladkou syrovátkou. Cukr a ostatní ingredience se pomalu zahřívají a tuhnou, dokud nevytvoří sladkou tmavě zlatou hmotu. Následně je nutné stále tekutou hmotu vylít do předem připravené nádoby tak, aby byla v tenoučké vrstvě rozprostřena na velké ploše. To zajistí rychlé tuhnutí. Po dokonalém ztuhnutí je nutné karamelový plát nalámat na menší kousky a rozmixovat na prach.
\n schovat popis- Výrobce: Svět plodů
- Kód:
- Jazyk: Čeština
- Šířka balení: 11 cm
- Výška balení: 18 cm
- Hloubka balení: 2 cm
- Váha balení: 109 g
Recenze