Přirozeně červená bio čokoláda vytvarovaná do spousty malých žároviček, respektive jejich polovin. Nemusíte tedy pracovat s velkou čokoládovou \"cihlou\", ale bez námahy si odsypete vždy jen tolik couverture čokolády, kolik právě potřebujete a velmi snadno rozpouštíte. A díky ploché polovině vám \"čokoládová světýlka\" nikam neutečou.
\nDíky 12 % sušených jahod a troše citrónu chutná skoro jak čerstvé jahody. Jasně červená čistá radost z ovoce s přirozeně ovocně kyselou chutí, jemnou sladkostí třtinového cukru a poctivou dávkou pravého kakaového másla pro snadné rozpouštění. Skvělá barva pochází jen z použitých jahod.
\nCouverture čokoláda neboli česky čokoládová poleva podle platné evropské legislativy označuje výrobek výrazně kvalitnější než je běžná čokoláda. Čokoládová poleva, tedy čokoláda couverture, musí obsahovat téměř dvojnásobek kakaového másla, než se vyžaduje od \"běžné\" kvalitní čokolády. I proto je taková couverture čokoláda nadmíru vhodná pro nejrůznější čokoládové kulinářské kreace. Čokoládoví profesionálové ji využívají k výrobě pralinek, truffle, běžné čokolády, náplní do dezertů a pečiva, polev i při přípravě čokoládových krémů a zmrzlin.
\nPerfektní couverture čokoláda vhodná na výrobu a pečení v top kvalitě i pro zcela obyčejné mlsání.
\nSložení z ekologického zemědělství: surový třtinový cukr, kakaové máslo, sušené jahody (12 %), SUŠENÉ ODSTŘEDĚNÉ MLÉKO, nekrystalizovaný třtinový cukr, emulgátor SÓJOVÝ LECITIN, citrónový prášek (citrónová šťáva z koncentrátu, kukuřičný škrob, cukr), vanilkový prášek, sůl. Může obsahovat stopy ořechů, arašídů a sezamu.
\nEnergetická hodnota:\n2401 kJ/580 kcal
\nTuky:\n39 g
\nz toho nasycené mastné kyseliny:\n24 g
\nSacharidy:\n53 g
\nz toho cukry:\n52 g
\nBílkoviny:\n3,1 g
\nSůl:\n0,08 g
\n schovat popis- Výrobce: Zotter
- Kód:
- Jazyk: Čeština Tagy: zotter bio profesionalni jahodova couverture cokolada v zarovkach 1000 g
Recenze