Recenze Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska

181 Kč
Zobrazit knihu
Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování. číst celé 

Recenze

2
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Klasické receptury a postupy u jídel, které máme tak moc rádi, že si říkám, že by to byl asi hřích si něco podobného nevyzkoušet. Nám se tato kniha opravdu osvědčila a tak ji moc rád doporučím všem těm milovníkům kuchyně naší země. Nám tak vlastně nastala doba vzpomínek na recepty našich babiček a moc si tak rád uvědomím jak krásné to byli časy si spolu usednout ke stolu a pochutnat si na jídlech starých časů.
27/02/2020
Avatar uživatele
Kniha Regionální kuchařka seznamuje s tradičními, ale někdy přehlíženými recepty, které by měly být v podvědomí každé kuchařky. Lze uvařit - upéct chutně a draze , ale i chutně a levně. Levné ještě nemusí znamenat nehodnotné, naše babičky museli dokázat nakrmit rodinu za pár korun - a to je to umění, které by mělo být vlastní všem dobrým kuchařkám, ať už připravují všechní nebo sváteční oběd. Kniha je pro toto dobrou inspirací.
16/08/2020