Košík
zboží
(prázdné)
Vyvážená káva z certifikovaného ekologického zemědělství tvořená 90 % arabiky z Hondurasu (družstvo Comsa) a Peru (Norandino a Sol y Café) a 10 % robusty z Ugandy (svaz Ankole CPCU). Káva má středně silnou chuť s měkkým tělem a je středně tmavě pražená v Belgii.
\nByla zbavená kofeinu nejšetrnější metodou superkritického CO2, která byla vyvinuta v institutu Maxe Plancka a obejde se bez všech rozpouštědel a podobných činidel. Zelená kávová zrna jsou spařena a následně při teplotě 65 °C vystavena vysokému tlaku s oxidem uhličitým, který na sebe váže kofein, ale sloučeniny tvořící chuť kávy zůstávají v zrnu, protože jsou v CO2 povětšinou nerozpustné.
\nSložení: bio zrnková káva 100 %.
\n schovat popis
Recenze