Košík
zboží
(prázdné)
Mandle jsou zdrojem bílkovin, vitamínu E, vitamínu B2, minerálů hořčíku. Kvalitní hořká čokoláda činní z jader vyhledávanou pochoutku.
Přídatné látky:
Hořká čokoláda 79 % [cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), MLÉČNÝ TUK, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma].
\nJádra MANDLÍ pražená 20 %, lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová). V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.
Recenze