Chcete se naučit grilovat ? Nejedná se o nic složitého, ale budete o takové činnosti muset něco vědět. Teoretická část je důležitá, aby se pak mohla převést rovnou do praxe. Tato kniha Vám nabídne skvělé informace, jaksi grilování užít doma, ale hlavně na zahradě. Tam je to přeci jenom o dost lepší. Dozvíte se vše potřebné a také samozřejmě i recepty. Bohatá kniha, kterou bych doporučov... číst celéal úplně každému.
Barbecue - grilování, oblíbená činnost američanů na oslavách. U této knihy vám postačí menší znalost angličtiny a nebo překladač. Kniha má 168 stran na kterých Vás provede světem grilování. Naučte se rozdělat oheň za pomocí dřevěného uhlí tak aby to bylo co nejprofesionálnější a bez zbytečného kouře. Naučte se používat grilovací nářadí. Najdete zde 150 receptů na krevety, kuř... číst celée, tresku, burgry, salsu, grilovací omáčky a saláty.
Toto je opravdu skvělá kniha pro všechny, kdo si doma chtějí upéct chleba. Nejprve je přehled různých druhů chleba (existuje francouzský, italský, britský, evropský, americký, východní, sváteční), následují základy pečení, kde se dozvíte o druzích mouky, přísadách a potřebném vybavení. Dále je obsáhlá kapitola o základních technikách, kde se dozvíte, jak se připravuje chleba (od kvásku ... číst celépřes kynutí a tvarování po pečení a zmrazení). Poté následuje sto receptů, z nichž si vybere opravdu každý. Najdete zde základní chleby, chlebové placky, sváteční chleby a mnoho dalších druhů. Tuto knížku všem doporučuju, protože je velice názorná a je v ní velký výběr chlebů.
Vynikající kniha pro všechny, kdo rádi pečou chléb a jiné pečivo! Jsou zde popsány základy pečení pečiva a dozvíte se o základních ingrediencích (druhy mouk a přísady). V kapitole základní techniky je popsáno, jak začít, jak na kvásek, jak těsto promíchávat, hníst, tvarovat, glazovat a čím ho sypat, jak pečivo upéct a jak ho skladovat. Dále jsou v této knize recepty na základní druhy ch... číst celélebů, chleby zadělávané kváskem, ochucené chleby, jemné chleby a pečivo, chlebové placky, sváteční chleby…