Kategorie

Ako nakupovať a spracovávať mäso (slovensky)

200 běžná cena 285 Kč

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžitému odeslání
Poštovné jen 49
nejnižší v ČR

Nakladatel: BURDA Praha spol. s r.o.
Kód:
ISBN: 978-80-87575-40-6
Rok vydání: duben 2015
Jazyk: Slovenština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 180
Zařazení: příručky kuchařské recepty masitá jídla kuchařství maso

Nákupem získáte tyto tři krásné dárky

Sběratelská záložka 1 - Alpy 1. K Objednávce od 1 kusů

Časopis Téma - vzorové číslo 2. K Objednávce od 3 kusů

DVD film - Red rock west 3. K Objednávce od 4 kusů

Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu.

Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a diviny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doposiaľ mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum, a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstvo aj varenie užijete!

Odměny pro recenzenty
0
Recenzí
vybrat si
Jméno
Vaše recenze
0
Jak se Vám kniha líbila?
Nejsou zde žádné recenze. Buďte první a napište svoji!
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 30% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Ako nakupovať a spracovávať mäso jen za 200 Kč.