Recenze Tajemství těstovin

Tajemství těstovin

Tajemství těstovin

339 Kč
Zobrazit knihu
Italská spisovatelka Laura Santtini píše o jídle a spojuje v sobě na jedné straně bohatou kulturu autentické italské kuchyně, která patří k hluboko zakořeněnému dědictví milovníka jídla, a na straně druhé moderní přístup k trendům, metodám a ingrediencím, které si oblíbily kuchařky i celé rodiny.... číst celé 

Recenze

6
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Jedna z nejlepších kuchařek u nás na těstoviny. Spousty nápadů, receptů, chutných rychlých jídel. Za mne ideální pro dospívající děti, co hodně sportují. Rychlé večeře, obědy. Mnoho variací aby vše nechutnalo stejně. Vzhledem k tomu že doma máme strojek na těstoviny, bylo prima vyzkoušet si své vlastní. Není to taková věda, jak to vypadá a chuť dokonalá. Dělá je s námi i předškolák. Chutné omáčky na sto způsobů.
31/08/2020
Avatar uživatele
Kuchařka, která se věnuje speciálně jedné surovině, a to jsou těstoviny. Tato tradiční italská surovina, kterou si v Itálii dáte na každém kroku v nejrůznějších podobách, si můžete připravit i doma ve všech podobách. Kuchařka je dobrým pomocníkem pro všechny milovníky těstovin, a to jako přílohy nebo jako hlavního jídla. Těstoviny jsou skutečně populární. S těstovinami můžete vykouzlit dokonalé kombinace chutí. V knihách jsou fotografie, které jsou lákavé a moderní.
31/03/2020
Avatar uživatele
Tajemství těstovin je především v jejich rozmanitosti a taky v jejich dost zásadní přípravě, kterou jsme si docela dost poctvivě prozkoumali a snažíme se co nejvíce propracovat k co nejlepším tvarům a chutím. Kdo z nás nemiluje těstoviny a tu práci, která se nám rozhodně vyplácí a následnou odměnou je nám slast v našich ústech. Nebojte se do přípravy pustit i vy, tahle kuchařka vám rozhodně moc pomůže.
17/12/2019
Avatar uživatele
Mnoho lidí miluje těstoviny. Tato kuchařka je plná zajímavých receptů. Můžete si podle ní sami připravit těstoviny a vyzkoušet například klasickou červenou omáčku, omáčku z pečených rajčat, omáčku ze syrových rajčat, pesto ze sušených rajčat, smetanovou houbovou omáčku, krémovou omáčku z řepy… K těstovinám si můžete připravit nejrůznější kombinace ingrediencí, například rajčata a mascarpone, gorgonzolu a vlašské ořechy, dýni a šalvěj, fetu a špenát.
30/11/2019
Avatar uživatele
Těstoviny zbožňuju, a když jsem hledala nové recepty, tato kniha mi padla do oka. Je opravdu skvělá a každý milovník těstovin ji ocení. Na začátku najdete několik typů základních červených omáček – ze sušených rajčat, z vařených rajčat a také z pečených rajčat atd. Potom následuje velké množství receptů, hned jsem si naplánovala těstoviny s dýní a šalvějí. Některé recepty mi vyrazily dech, poprvé v životě jsem narazila na křupavé špagety s kuřecí šťávou. Ty také musím co nejdříve zkusit.
31/10/2019
Avatar uživatele
Tato kuchařka Vám nabídne to pravé ořechové, neboli těstovinové tajemství. Určitě do něj chcete proniknout, akorát nevíte jak. Tak se připravte na divokou jízdu, pojedeme trochu z kopce. Na začátku se seznámíte s přehledem těchto tradičních pokrutin, dále pochopíte, jak si zhotovit kvalitní těsta. Na pořadu dne se vyhřívají červené omáčky, houbové, masové, rybí, nebo zeleninové. Dokážete si z nich vybrat ?
28/06/2019