Kategorie

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

229 běžná cena 277 Kč

Poštovné jen
nejnižší v ČR

Nakladatel: Academia - nakladatelství
ISBN: 978-80-200-1703-1
Rok vydání: únor 2009
Jazyk: Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 364
Zařazení: učebnice vysokých škol obecná mikrobiologie potravinářská mikrobiologie

Nákupem získáte tyto dva krásné dárky

Limitovaná sběratelská záložka 1.

DVD film - Choking hazard 2. K Objednávce od 2 kusů

Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 17% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology jen za 229 Kč.