Recenze Udíme, nasolujeme, sušíme - Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb

Udíme, nasolujeme, sušíme - Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb

Udíme, nasolujeme, sušíme - Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb

296 Kč
Zobrazit knihu
Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena až po lososa uzeného horkým kouřem. Je plná srozumitelných a... číst celé 

Recenze

1
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Opravdu precizně zpracovaná kniha. Velmi dobře vás provede problematikou výroby domácích pochoutek z masa a ryb.
Prvně člověka seznámí všeobecně s tím jak se maso nakládá či nasoluje. Doporučí vhodné způsoby. Poté se pokračuje buď správným uzením či sušením. Je zde vysvětleno v jakých podmínkách a jakým způsobem dosáhneme požadovaného výsledku.
Kniha je hezky graficky zpracovaná a je velmi dobrým pomocníkem.
30/07/2019