Kategorie

Vejce nebo slepice - 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny

286 běžná cena 299 Kč

Poštovné jen 39
nejnižší v ČR

Nakladatel: Ikar
ISBN: 978-80-249-1891-4
Vazba: Vázaný
Počet stran: 184
Zařazení: kuchařské recepty zvěřinová jídla drůbeží jídla

Nákupem získáte tyto dva krásné dárky

Limitovaná sběratelská záložka 1.

Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 4% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Vejce nebo slepice - 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny jen za 286 Kč.