Kategorie

Steaky - Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou

Autor: Gayler Paul

279 běžná cena 349 Kč

Poštovné ZDARMA
Při přepravě Českou Poštou
a platbě převodem.

Nakladatel: Ikar
ISBN: 978-80-249-1633-0
Vazba: Vázaný
Počet stran: 144
Zařazení: kuchařské recepty masitá jídla

Nákupem získáte tyto dva krásné dárky

Limitovaná sběratelská záložka 1.

DVD film - Biloxi blues 2. K Objednávce od 2 kusů

Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň propečení, dobře grilovat, smažit či připravit klasické pečeně. Více než 75 jídel z různých druhů hovězího – pokrmy na každou sezonu, od rodinných barbecue až po jednotlivé chody pro gurmety s výběrem lahodných omáček, marinád i studených ochucených másel.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 20% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Steaky - Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou jen za 279 Kč.