Kategorie

Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania

Poštovné jen
nejnižší v ČR

Nakladatel: Newsletter
ISBN: 978-80-7350-10-8
Rok vydání: 2008
Jazyk: Čeština
Vazba: Paperback
Počet stran: 152
Zařazení: příručky právní předpisy veřejné stravování hygiena stravovacích služeb

Nákupem získáte tyto dva krásné dárky

Limitovaná sběratelská záložka 1.

DVD film - Choking hazard 2. K Objednávce od 2 kusů

Publikácia je určená pre majiteľov a management hotelov, reštaurácií, kaviarní a vinární a ďalších prevádzok verejného stravovania a pre zamestnancov týchto prevádzok. Titul je venovaný problematike HACCP (analýza kritických kontrolných bodov) - jeho obsahom je komentovaný výber základných slovenských a medzinárodných predpisov týkajúcich sa hygienických pravidiel a dodržovania správnej výrobnej praxe v kuchyniach a pri manipulácii so surovinami a hotovým jedlom vo verejnom stravovaní. Je to jediná publikácia tohoto druhu na Slovensku. Publikácia obsahuje: - Pravidlá podľa legislatívy EÚ - Zákon o ochrane verejného zdravia - Požiadavky na zariadenia spoločného stravovania - Nariadenie EP a Rady (ES) č. 178/2002 - Nariadenie EP a Rady (ES) č. 852/2004 - Nariadenie Komisie (ES) č. 2073/2005 - Systém HACCP v malých prevádzkach - Kódex hygienických pravidiel - Potravinový kódex SR - Zákon o štátnej kontrole vnútorného trhu - Zákon o potravinách - Implementácia HACCP v malých firmách
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o % levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania jen za 0 Kč.