Recenze Vidličkou po mapě... aneb gastronomická odysea a jiná kulinářská dobrodružství

Vidličkou po mapě... aneb gastronomická odysea a jiná kulinářská dobrodružství

Vidličkou po mapě... aneb gastronomická odysea a jiná kulinářská dobrodružství

511 Kč
Zobrazit knihu
\nVíte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? Kdo popsal strop jedné slavné britské hospody? Co má společného královna Margherita Savojská s bazalkou,... číst celé 

Recenze

1
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Vidlicka je skvela. Dagmar umi cloveka vtahnout do cteni. Vzbudit zajem o veci, o kterych si clovek myslel, ze ho ani moc nezajimaji. My s pritelem oba radi varime. Ale mame kazdy jine preference a Vidlicka je vyborna inspirace. Asi nebudeme varit uplne presne to, o cem se ve Vidlicce pise. Nektere recepty samozrejme ano, ale vetsinu spis bereme jako nasmerovani do vod konkretni kuchyne. Treba prave anglicke, kterou jsme stale nejak mijeli v domneni, ze neni uplne pro nas. Me bavi vic pribehy. Pritele zase recepty. Ja to vidim tak, ze recept se da najit vsude mozne. Nekdy lepsi, nekdy horsi. Nekdy dokonce na uplne jine jidlo, nez jmeno receptu tvrdi 😁. To samozrejme neni pripad Vidlicky. Ale kdyz v kuchyni clovek neco umi, poradi si s jakymkoliv receptem. Takze pro me je zajimavejsi to povidani, nez recept sam. Zaroven ocenuji, ze nemusim patrat, kde recept na popisovanou dobrotu najit. Za me knizka, ktera bavi 🙂.
5/12/2023