Kategorie

Udíme, nasolujeme, sušíme - Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb

319 běžná cena 399 Kč

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžitému odeslání
Poštovné ZDARMA
Při přepravě Českou Poštou
a platbě převodem.

Nakladatel: Slovart
ISBN: 978-80-7529-191-2
Rok vydání: 2016
Jazyk: Čeština
Vazba: Vázaný
Počet stran: 224

Nákupem získáte sběratelskou záložku

Limitovaná sběratelská záložka

Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena až po lososa uzeného horkým kouřem. Je plná srozumitelných a jednoduchých návodů na stavbu vlastních jednoduchých udíren a také tipů, jak improvizovat s pomocí venkovního grilu a běžného vybavení domácnosti. Doporučuje rovněž, jaké druhy dřeva volit pro tu kterou potravinu, aby s ní výsledná kouřová příchuť co nejlépe ladila. Samozřejmostí jsou návody krok za krokem, jak nasolovat v láku i nasucho a další, stejně jako odborné rady, jak se zdokonalovat v tomto prastarém řemeslném umění. Dodejte dobrým surovinám přidanou hodnotu tím, že je přírodně ochutíte.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 20% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Udíme, nasolujeme, sušíme - Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb jen za 319 Kč.