Kategorie

Pečení, uzení, grilování ryb a masa

127 běžná cena 219 Kč

Poštovné jen 39
nejnižší v ČR

Nakladatel: Ottovo nakladatelství s.r.o.
ISBN: 80-7360-483-3
Rok vydání: květen 2007
Jazyk: Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 152
Zařazení: kuchařské recepty grilování uzení pečení rybí maso

Nákupem získáte sběratelskou záložku

Limitovaná sběratelská záložka

V této knize naleznete nepřeberné množství nápadů a doporučení, jak si na zahradě nebo ve volné přírodě připravit tradiční či zcela originální lahůdky z ryb i z dalších druhů masa. Dozvíte se také všechno o správném nakládání, marinování a uzení studeným či teplým kouřem. Domácí kutilové zde najdou podrobný návod, jak si vyrobit dobře fungující udírnu. Vše doplňují desítky návodných fotografií a ilustrací. Stavba vlastní udírny či zařízení pro uzení studeným kouřem Příprava surovin před uzením – nasolování, marinování a kořenění Uzení horkým nebo studeným kouřem Grilování drůbeže a ryb Pečení masa ve žhavém uhlí Vaření lahodných nápojů nad ohništěm Netradiční recepty na rybí pochoutky Předpisy pro teplou i studenou kuchyniNaše rady a návody pomohou proměnit pečení ryb na otevřeném ohni v zajímavé dobrodružství a jejich konzumaci v nezapomenutelný zážitek.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 42% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Pečení, uzení, grilování ryb a masa jen za 127 Kč.