Kategorie

Jak nakupovat a zpracovávat maso - bookazine (Edice Apetit)

Autor: Frič Václav

198 běžná cena 199 Kč

Poštovné jen 39
nejnižší v ČR

Nakladatel: Apetit
ISBN: 978-80-87575-14-7
Jazyk: Čeština
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 160
Zařazení: příručky kuchařské recepty masitá jídla kuchařství maso

Nákupem získáte sběratelskou záložku

Limitovaná sběratelská záložka

NAKUPTE SPOLEČNĚ

Jak zpracovávat a upravovat maso
2 knihy spolu za výhodnou cenu 458 Kč

Ušetříte 140

do kosiku
Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd.) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a přidáme i podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit (každý díl obsahuje 2 recepty s celostránkovou fotkou). Seriál o mase připravovali Apetit tři roky ve spolupráci s Václavem Fričem, kuchařem, majitelem vyhlášené restaurace Na Pekárně a machrem na českou kuchyni. Kromě receptů na naši klasiku (svíčková, dušená roštěnky, dršťkovka), v knize najdete i recepty světové kuchyně (rostbeef, rib-eye steak, telecí saltimboca…). Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso. S námi už se nebudete bát vkročit do řeznictví, říct si o správný kus masa - na guláš, steaky, vývar… a doma ho připravit. S Apetitem zvládnete uvařit všechno napoprvé! Seriál o mase je prvním bookazinem (formát Apetitu, paperback), který Apetit vydává.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 0% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Jak nakupovat a zpracovávat maso - bookazine (Edice Apetit) jen za 198 Kč.