Kategorie

Pečeme chleba a pečivo

142 běžná cena 165 Kč

Poštovné jen 49
nejnižší v ČR

Nakladatel: TeMi CZ, s.r.o.
Kód:
ISBN: 978-80-87156-57-5
Rok vydání: listopad 2010
Jazyk: Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 104
Zařazení: příručky kuchařské recepty pečivo chléb

Nákupem získáte tyto dva krásné dárky

Limitovaná sběratelská záložka 1.

DVD film Mach a Šebestová 2. K Objednávce od 4 kusů

Snad každý zná ten slastný pocit, když se zakousne do čerstvého chleba nebo rohlíku či vánočky. Chlebu se odnepaměti říká Boží dar a je jednou z nejdůležitějších potravin po celém světě. Jedí ho všichni bez rozdílu majetku či povolání. Je jedním z nejčastějších motivů v lidové slovesnosti, písních a úslovích. Pro nás Slovany býval dokonce nedílnou součástí vítacího obřadu. Chléb má spoustu podob podle toho, z jakých surovin se připravuje, byť základem je vždy mouka a voda. V našich krajích je nejobvyklejší a nejoblíbenější chléb kvašený, tj. takový, kdy se do těsta přidávají kvasnice čili droždí anebo kvásek, který způsobí kynutí čili nakypření. A výsledkem je zlatohnědý nadýchnutý bochník, šťavnatý chléb s křupavou kůrkou. Mňam, co říkáte? A kromě chleba existuje spousta dalších pekárenských dobrot, jako rohlíky či housky v různých podobách. Anebo nepřeberný sortiment sladkého pečiva, jež se konzumuje stále nebo u příležitosti významných událostí – vánočky, mazance, koláče všech druhů, bábovky, štrúdly, koblihy nebo velikonoční beránek... Mnohé z těchto dobrot se dostanou koupit v obchodech, ale není nad to vytvořit si je doma, podle vlastního gusta. Jak na to, jak připravit těsto a upéct kteroukoliv dobrotu z mouky, na kterou si vzpomenete či dostanete chuť, to poradí tato příručka. Její autorka Jana Rosa de Pauli je vyučenou pekařkou s bohatými praktickými zkušenostmi, jež korunovala vysokoškolským vzděláním. V současnosti působí jako učitelka odborného výcviku na Střední škole potravinářské a služeb v Brně a vychovala již desítky kvalifikovaných pekařů. Do této publikace shrnula veškerý um, kterého je zapotřebí k vytvoření dobrého chleba či jiného pečiva v domácích podmínkách. A připojila více než stovku receptů pečiva všeho druhu pro nejrůznější příležitosti.
2
Recenze
Jak se Vám kniha líbila?
Dostala jsem tuto knihu jako dárek. Vřele doporučuji všem, kdo má vztah ke kuchyni :).
20/08/2016
Ano, knihu doporučím svým kamarádkám. Naprostá spokojenost. Kniha je velmi zajímavá a čte se velmi dobře.
30/07/2016
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 14% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Pečeme chleba a pečivo jen za 142 Kč.