Kategorie

Proč se klepou řízky

166 běžná cena 225 Kč

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžitému odeslání
Poštovné jen 49
nejnižší v ČR

Nakladatel: Dokořán, s.r.o.
Kód:
ISBN: 80-7363-143-1
Rok vydání: září 2008
Jazyk: Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná s přebalem lesklá
Počet stran: 200
Zařazení: populárně-naučné publikace potraviny potravinářská aditiva potravinářská chemie

Nákupem získáte tyto tři krásné dárky

Sběratelská záložka 1 - Alpy 1. K Objednávce od 1 kusů

Časopis Téma - vzorové číslo 2. K Objednávce od 3 kusů

DVD film - Noviny 3. K Objednávce od 4 kusů

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, ale zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od jejich chemického složení, přes to, proč se řízky mají naklepat, až po to proč si červ vybere vždy to nejkrásnější jablko. Nemalý prostor je věnován také nejrůznějším chemickým látkám (lidově zvaným „éčka“), které se do potravin přidávají. Autor, profesor biochemie, je neobhajuje, ale uvádí na pravou míru některé názory na jejich přehnanou nebezpečnost. Součástí knihy je kompletní seznam těchto aditiv řazený podle jejich kódů s popisem původu a technologické funkce.
Odměny pro recenzenty
2
Recenze
vybrat si
Jméno
Vaše recenze
0
Jak se Vám kniha líbila?
Hodně lidí určitě miluje poctivé řízky. Ale zamysleli jste se třeba někdy nad tím, proč se vlastně naklepávají ? Je to jenom zvyk, nebo to má nějakou logiku ? Sám jsem to netušil, takže jsem zkusil tuto knihu. A dobře jsem udělal, všechno je tu vysvětleno opravdu polopaticky a budete se divit, co všechno se ještě dozvíte. Dokonce zde naleznete i obávaná éčka a autor jim věnuje poměrně velkou pozornost.
28/09/2017
Ano, knihu doporučím svým kamarádkám. Naprostá spokojenost. Kniha je velmi zajímavá a čte se velmi dobře.
28/07/2016
1
Hodnocení
7/09/2017
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 26% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Proč se klepou řízky jen za 166 Kč.