Kategorie

To nejlepší z české kuchyně

Autor: Pavel Martin

116 běžná cena 137 Kč

Poštovné jen 49
nejnižší v ČR

Nakladatel: Ing. Lubomír Valinčič-Ag. VPK
ISBN: 80-7334-105-0
Rok vydání: leden 2007
Jazyk: Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 106
Zařazení: kuchařské recepty česká jídla

Nákupem získáte sběratelskou záložku

Limitovaná sběratelská záložka

Mnoho skvělých národních receptů pro všední dny i svátky. Všechny druhý jídel jsou pěkně pohromadě.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 15% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu To nejlepší z české kuchyně jen za 116 Kč.