Recenze Podzim

Podzim

Podzim

Autor neuveden
361 Kč
Zobrazit knihu
Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce září, říjen a listopad, ve kterých zazáří sezonní zelenina, brambory, houby a ovoce. Máme pro vás tipy na zeleninová jídla pro každý den, sytější masité pokrmy a... číst celé 

Recenze

29
5.0
hodnotilo 29 zákazníků
5
26x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Že je podzim pošmurný a smutný? O pravé opaku Vás přesvědčí tato nová kniha z řady ročních období - PODZIM - která je plná receptů na každý den v měsících září, říjen... číst celé 
Petulinka
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Že je podzim pošmurný a smutný? O pravé opaku Vás přesvědčí tato nová kniha z řady ročních období - PODZIM - která je plná receptů na každý den v měsících září, říjen a listopad, ve kterých zazáří sezonní zelenina, brambory, houby a ovoce. Máme pro vás tipy na zeleninová jídla pro každý den, sytější masité pokrmy a svatomartinské hody, ale také na knedlíky se švestkami, jablečný koláč či ořechovou bábovku. Díky těmto receptům budete PODZIM už navždy milovat!
4/09/2020
Avatar uživatele
Podzimní vaření je trochu jiné, než to letní. Kniha s tématem podzim vás naučí využívat sezónní produkty, naučí vás vařit podle toho, co je momentálně dostupné. Budete se divit, ale sami zjistíte, jak je to jednoduché. Kniha z edice Apetit, která nabízí neskutečně jednoduché a chutné recepty, které jsou doplněny o nádherné fotografie. Moderní kuchyně může být i jednoduchá, ale přitom tak chutná. Doporučuji.
31/03/2020
Avatar uživatele
Tak toto je úplně skvělá kuchařka. Využijete spoustu receptů ze zeleniny, která dozrává na podzim, zejména z brambor, ale uvaříte si i z hub a spousta ovoce. Toto je opravdu vynikající kniha receptů na vegetariánské pokrmy. Mnohé recepty z této knihy jsem již vyzkoušela uvařit a musím uznat, že jídlo bylo opravdu vynikající a všem nám moc chutnalo. Navíc jsou k receptům také fotografie, což je velkým plusem. Velice doporučuji, protože recepty se dají díky skvělému popisu skvěle a snadno připravit. Vřele doporučuji, protože recepty jsou hlavně i díky zelenině zdravé.
16/05/2021
Avatar uživatele
Podzim se v přírodě vyznačuje barevností, barevným listím, ale také hlavně sklizení plodin, které jsme si zasázeli. A tak v této podzimní kuchařce najdete mnoho výtečných receptů na různé chuťovky, hlavní jídla, polévky a dezerty, které jsou z plodin jako je třeba dýně, jablka, ale také třeba brambory a mnoho dalšího. Najdete zde recepty, které se pojí s podzimními typickými svátky, jako je třeba svatomartinská husa... a teď už jen dobré mladé vínko v tomu...:)
5/05/2021
Avatar uživatele
Tyto sezónní kuchařky od Apetit naprosto miluju. Byla to láska na první pohled, jelikož to jak jsou v této kuchařce (i ve všech ostatních - Jaro, Léto, Podzim, Zima) je naprosto dokonalé. Oceňuji sestavení receptů podle měsíců, jelikož využívání sezonních čertvích potravin udělá jídlo senzační. Vařením podle této kuchařky uspokojíte naprosto každého, jelikož se zde nacházejí masitá, zeleninová i sladká jídla. Rozhodně mohu koupi této kuchařky všem doporučit, jelikož dosud vyzkoušené recepty z této kuchařky byly naprosto úžasné.
11/04/2021
Avatar uživatele
S koncem srpna se vždy těším, že vytáhnu tuto krásnou kuchařku z edice Apetit a začnu hledat inspiraci na podzimní vaření. Obsahuje recepty na saláty, polévky, hlavní jídla i dezerty ze sezónních surovin. Je členěna podle měsíců a pro každý z nich přináší spoustu tipů a nápadů, včetně svátečních jídel např. u přílšžitosti Sv. Martina nebo Dušiček. Je to moje nejoblíbenější kuchařka pro podzimní měsíce.
6/11/2020
Avatar uživatele
Tato kniha s názvem Podzim je moc hezkou knihou, která se zaměřuje na podzimní inspirace z podzimních potravin, jako jsou dýně, švestky, jablka, brambory, houby... a mnoho dalšího... tato kuchařka je skvělá, moc se mě líbí její zpracování a hlavně recepty, které v ní jsou... Jednotlivé recepty jsou moc hezky zpracovány, jsou jednoduché, skvěle popsané a v kuchařce je i velké množství nádherných fotografií jídla...
14/10/2020
Avatar uživatele
Podzim je moje nejoblíbenější období v roce a ze čtyř sezónních kuchařek od Apetitu, patří i tato mezi moje nejoblíbenější. Mám ráda to, jak se teplé počasí pomalu přehoupne v chladné dny, a dozrává spousta podzimních surovin a kuchařka je právě tomuto času skvěle přizpůsobena. Jídla jsou hutnější, než třeba v létě a na jaře, převažují teplá jídla a vše co jsem zkusila, byla vynikající, ať už sladké, nebo slané pokrmy, doporučuji vyzkoušet bůček s bramborem a jablíčky z této knihy, oblizovala se celá rodina.
1/10/2020
Avatar uživatele
Kuchařka od Apetitu věnovaná podzimu je velmi nápaditá a líbí se mi, že zde najdete spoustu chutných receptů, které zpracovávají sezónní suroviny - švestky nebo třeba houby, opravdu spousta inspiraci na výborné pokrmy. Líbí se mi také to, že vyšly další tři díly, dle kterých se dá také super uvařit. Jinak pro milovníky husy zde čeká i recept na přípravu svatomartinské husy, což mi přijde úplně super.
30/09/2020
Avatar uživatele
Krom krásně zbarvené přírody nám toto období přináší celou řadu skvělých chutí, na které se nám opravdu vyplatilo počkat a to je na tom to nejlepší. Jsem moc rád za každou chuť, kterou si teď mohu dopřát společně s touto výbornou kuchařkou, která je jedna z mála těch, které nám přinášejí opravdu skvělé recepty. Navíc obrázky nás tedy vážně hned přesvědčí o tom, že je třeba si dát záležet aby se to podobalo.
23/03/2020
Avatar uživatele
Kuchařka která se zaměřuje na roční období a z toho přizpůsobuje recepty právě k danému období. Kuchařka je spedice apetit, v této edice se nám kuchařky moc líbí. Na podzim používáme trochu jiné suroviny než např. v létě. Takže i recepty jsou díky tomu uděláme jinak, tak aby jídla vyhovovaly specifickým potřebám. Recepty jsou trochu takového těší, takže připravované pokrmy lidi více zasytí. Pěkná kuchařka.
28/12/2019
Avatar uživatele
S podzimem přichází čas kdy si užíváme plody naší vlasti a připravujeme si vše co nám z nich chutná. Mě osobně to hodně baví, vše dostává jiné chutě a vše postupně tak nějak houstne. Vaříme si třeba různá puré a taky hutnější polevky, které vás rozhodně zasytí a připraví vaše tělo na dlouhou zimu a temnější dny. Edice malých kuchařek od apetitu nás opravdu baví a ještě nikdy nás rozhodně nezklamala.
17/12/2019
Avatar uživatele
Velmi bezvadná publikace z mé oblíbené edice Apetit. Všechny její kuchařky jsou prostě skvělé! Recepty nemají chybu, jsou originální, suroviny poměrně snadno dostupné, receptury jsou popsány srozumitelně a lehce, takže si myslím, že by nemusel mít problém ani ten, který se teprve v kuchyni rozkoukává. Velmi pěkné jsou i barevné fotografie, které recepty oživují a obohacují. Kuchařka je super i jako dárek.
30/08/2019
Avatar uživatele
Podzim nám nabízí také spoustu surovin, především ze sadů a zahrad.. A víte co s nimi? Tato knížka Vám poradí spoustu receptů z těchto podzimních surovin. Najde v ní recepty, které možná už znáte, ale zajisté Vám nabídne také recepty nové a originální. Polévky, dezerty či hlavní jídla. Recepty jsou srozumitelné a přehledné. Všechny tyto recepty jsou vhodné pro začátečníky i laiky. Za mě tuto knížku z edice kuchařek Apetit doporučuji.
24/04/2019
Avatar uživatele
Říká se, že podzim je nejhorší část roku. Lidé upadají do depresí a často mají velice špatnou náladu. Já budu asi výjimkou, protože ho mám rád. Když se podíváte do přírody, tak v tom období je plná různých barev a spadaného listí. Kuchařka od Apetitu se zaměřuje na konzumaci a přípravu plodů, které se právě v tomto období vyskytují. Švestky, šípky, jablka, hrušky, ořechy a další produkty, které si na 100% užijete.
31/03/2019
Avatar uživatele
Opět boží kuchařka z edice Apetit. Tato sezónní kuchařka přináší recepty, na kterých si pochutnáte především na podzim. Ve všech receptech jsou využívány typické sezónní potraviny. Kuchařka je skvěle uspořádaná, přehledná a vařit a péct podle ní zvládne každý. Plusem jsou krásné fotografie. Určitě doporučuji zakoupit celou sérii, neboť i ostatní kuchařka (jaro, léto a zima) jsou velice povedené. Super :-)
22/03/2019
Avatar uživatele
Budu se nejspíš opakovat, ale tyto kuchařky z edice Apetit jsou jednoduše úžasné. Krásně graficky zpracované, plné nádherných fotografií, které vás k vaření spolehlivě nalákají. Recepty srozumitelně popsané vyhovují i začínajícím kuchařům, ale rozhodně neurazí ani ty pokročilé. Podzimní kuchařka se má opět čím pochlubit, jablka a švestky, ořechy, dýně, houby atd. Samé skvělé věci a recepty tradiční a prověřené, ale i svěží novinky k vyzkoušení. Doporučuji.
25/01/2019
Avatar uživatele
Podzim je mé oblíbené roční období, takže asi není moc divu, že ze čtyř sezónních kuchařských knih Apetitu mám právě Podzim nejraději. Je to o období svetrů, kdy si ráda dopřávám teplé a syté pokrmy, které mě zahřejí u srdce i v břiše. V této kuchařce je množství podzimně laděných receptů s dobrými surovinami, které jsou pro tuto dobu typické. Oceňuji hlavně dobré a chutné polévky, kterých je zde poměrně dost.
8/01/2019
Avatar uživatele
Kuchařka, která se přesně hodí na nastávající období. Kuchařka nesoucí název "Podzim" vychází v sérii spolu s dalšími tématicky zaměřenými kuchařkami v edici od Apetitu. Recepty v této kuchařské knize jsou zaměřeny na využití úrody, která v současnosti dozrává na zahradách nebo v lesích. Takže se máte na co těšit. Na celé sérii se mi líbí kvalitní zpracování i pěkný design, které z těchto kuchařek dělá nepostradatelné společníky v kuchyni.
30/09/2018
Avatar uživatele
Podzim je další díl ze skvělé symfonie čtvera ročních dob časopisu Apetit. V duchu těchto čtyř knih se i podzim zaměřuje na ty recepty z časopisu, které využívají potraviny, plody a produkty, které jsou typické pro podzim a spojené s jeho krásnými měsíci. Jsou to přesně ty vůně a chutě, které si člověk představí, jen co zavře oči a vybaví si podzimní atmosféru. Výběr je opravdu dobrý a spousta receptů mě zaujala i na dobu mimo podzim. Vřele doporučuji všem, kteří si toto období oblíbili a také všem, kteří mají rádi dobré jídlo.
25/07/2018
Avatar uživatele
I když nás po podzimu čeká už jen zima, podzim doslova přetéká chutěmi a vůněmi právě dozrávající zeleniny, ovoce a lesních hub. A právě těmto skvělým surovinám, které jsou v tuto dobu nejčerstvější, takže nejchutnější, se věnují recepty v podzimní kuchařce. Líbí se mi její zpracování a recepty, které jsou velmi dobře popsané. Také jsou doplněny pěknými fotografiemi, takže se vám budou zbíhat sliny.
26/06/2018
Avatar uživatele
Hned po tom, co jsem přečetla synovi leporelo o krtkovi a podzimu, dostala jsem chuť na cokoli se švestkami. Kde to hledat? Jasně, že tady. Švestky jsou klasika, ale co takhle šípkový džem s hřebíčkem nebo taštičky s kaštanovým pyré. To už je jiná. Kdyby vás však přeci jen lákaly známé vody, tak se můžete pustit do svíčkové nebo kuřeti na dvojím víně. Opět zde najdete recepty, které zvládne každý.
5/06/2018
Avatar uživatele
Sezónní kuchařka Podzim z edice Apetit přináší celou sérii sezónních receptů. Podzim je obdobím plným barev a vůně dozrávajícího ovoce. Ať už to jsou jablka, hrušky či lesní plody. Návrat k sezónním potravinám je jistě dobrý krokem, vždyť naši předkové vařili většinou jen z nich. Kuchařka je jako vždy doplněna o krásné fotografie. Všechny recepty jsou popsány srozumitelně a pochopitelně. Doporučuji.
21/01/2018
Avatar uživatele
Další geniální nápad Apetitu. Rozdělit kuchařky podle ročních období!
Tyto kuchařky ocení hodně lidé z vesnic a malých měst, kteří mají dobrý přístup k sezónním potravinám. Vzhledem k tomu, že člověk jí i očima, je příjemné sladit menu s ročním období, beru to jako takovou hru. Podzim miluji a dýně jakbysmet - proto jsem za tuto knihu velmi ráda. Jak je tomu u mého milovaného Apetitu zvykem, kniha je plná nádherných fotografií.
11/09/2017
Avatar uživatele
Tyto kuchařky, které jsou zaměřené tématicky na roční období mě velice baví. Jelikož máme velkou zahradu, s ovocem a zeleninou si hlavu lámat nemusím, proto ocením každý nový recept na pokrmy právě z těchto surovin. Miluji jablka a švestky a to na sladký způsob, do koláčů nebo povidel, ale také jako skvělou kombinaci s masem. Tato kniha ale nabídne mnohem mnohem více a recepty na netradiční pokrmy.
15/01/2018
Avatar uživatele
Druhá kuchařka z této edice čtyř ročních období, kterou ráda doporučuji. Jednoduché recepty, popsané postupy, nekomplikované ingredience. Nechybí švestky, brambory, houby, jablka i hrušky, ... Na mne občas dost tradiční a nezdravé, nebo kaloricky moc výživné, ale k podzimu více kalorií patří. Líbí se mi, že jsou to většinou české sezónní produkty, všude dostupné buď z vlastních zahrad či obchodů. Pěkné fotografie.
31/08/2020
Avatar uživatele
Krásná tematická kuchařka od Apetitu je zaměřena na období podzimu. Přináší čtenářům více než stovku receptů, které využijete především v podzimních měsících, tedy v září, říjnu a listopadu. V této kuchařce najdete všechno, co se dá ze sezónních potravin jako je ovoce, ořechy nebo sezónní zelenina. Nechybí zde ani houbové recepty, což je super, neboť právě podzim je pro nás Čechy - houbaře ráj. Doporučuji :)
12/02/2018
Avatar uživatele
Moje oblíbené roční období, barevný veselý podzim, kdy už se pomalu připravujeme na příchod zimy. Další z kuchařek Edice Apetit, která vás připraví na roční období a poukáže na recepty, které se k této sezóně skvěle hodí.
Co takhle jablkové záviny, koláče? Švestkové zavařeniny? Pokud se vám sbíhají sliny, ochutnejte něco z podzimních pochutin a ozvláštněte svůj jídelníček. Sezónní přehled je také k ruce.
30/09/2017
Avatar uživatele
Podzim voní jako jablka a dýně a teplo a barvy. A jak to převést do praxe? Tak tahle kniha vám může být fakt skvělým průvodcem, mně tedy je. Super je celá tahleta edice čtyř knížek, jedna je lepší než druhá. Podzim je i úžasným fotografickým lákadlem k prohřívání se. Tahle kuchařka snad přiměje vařit doopravdy každého. Moc se mi líbí, moderni a jednoduché, krásné a chutně. Opravdu moc povedená kuchařka.
14/04/2020