Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce září, říjen a listopad, ve kterých zazáří sezonní zelenina, brambory, houby a ovoce. Máme pro vás tipy na zeleninová jídla pro každý den, sytější masité pokrmy a...
číst celé
Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce září, říjen a listopad, ve kterých zazáří sezonní zelenina, brambory, houby a ovoce. Máme pro vás tipy na zeleninová jídla pro každý den, sytější masité pokrmy a svatomartinské hody, ale také na knedlíky se švestkami, jablečný koláč či ořechovou bábovku. Díky našim receptům budete PODZIM už navždy milovat!
schovat popis
Recenze
Tyto kuchařky ocení hodně lidé z vesnic a malých měst, kteří mají dobrý přístup k sezónním potravinám. Vzhledem k tomu, že člověk jí i očima, je příjemné sladit menu s ročním období, beru to jako takovou hru. Podzim miluji a dýně jakbysmet - proto jsem za tuto knihu velmi ráda. Jak je tomu u mého milovaného Apetitu zvykem, kniha je plná nádherných fotografií.
Co takhle jablkové záviny, koláče? Švestkové zavařeniny? Pokud se vám sbíhají sliny, ochutnejte něco z podzimních pochutin a ozvláštněte svůj jídelníček. Sezónní přehled je také k ruce.