Kategorie

Drůbež (Edice Apetit)

229 běžná cena 299 Kč

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžitému odeslání
Poštovné jen 49
nejnižší v ČR

Nakladatel: Apetit
Kód:
ISBN: 978-80-87575-04-8
Jazyk: Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 160
Zařazení: kuchařské recepty drůbeží jídla

NAKUPTE SPOLEČNĚ

Jak zpracovávat a upravovat maso
2 knihy dohromady za výhodnou cenu 458 Kč

Ušetříte 140

do kosiku

Nákupem získáte tyto tři krásné dárky

Sběratelská záložka 1 - Alpy 1. K Objednávce od 1 kusů

Časopis Téma - vzorové číslo 2. K Objednávce od 3 kusů

DVD film - Noviny 3. K Objednávce od 4 kusů

Odměny pro recenzenty
8
Recenzí
vybrat si
Jméno
Vaše recenze
0
Jak se Vám kniha líbila?
Drůbeží maso je jedním z nejčastějších mas u nás, používáme ho ale stále stejným způsobem, až se zdá být trochu nudné. Recepty z Apetitu vás této nudy zbaví, ukáží vám jak jinak drůbež zpracovat a hlavně jí dodají úplně novou chuť a podobu. Některé způsoby zpracování a dochucení vás až překvapí. Díky krásným fotografiím pokrm i dokonale naservírujete a podtrhnete tak jeho chuť i lákavým vzhledem. Tak neváhejte dát drůbeži druhou šanci
9/10/2017
Pokud máte rádi maso, tahle kuchařka je opravdu dobrá. To proto, že občas jídlo začne být stereotypní, každý ho většinou dělá pořád dokola na ten samý způsob, a tak zevšední.
Díky této kuchařce už ale ne, najdete tu tipy na to, jak vařit a ochucovat maso novým a neotřelým způsobem. Navíc je doplněna o pěkné fotografie, stejně jako věšina knih z této edice.
Doporučuji vám, kniha je určitě dobrá investice.
30/09/2017
Můj jídelníček (což se týká masa) se točí jen okolo drůbeže. Nic jiného totiž můj žaludek nepozře. Kuře a kachna patří mezi mé oblíbené - jíst ale pořád jenom ty na jediný způsob je ale dost "nudný" a brzy se toho přejíte. Tato kuchařka nám ale pomůže s drůbežím masem zacházet a připravovat pomocí chutných receptů mnohé další nové věci. Tato kuchařka je velmi dobrá a nejen, že se v ní nachází spoustu chutných receptů, ale i krásné fotografie.
30/09/2017
Drůbež je velice dobře zpracovatelná a často se objevuje na našem jídelním stole. Nejraději mám kuřecí řízky a polévku. Jenomže to nestačí. Je potřeba vědět a umět drůbež zpracovat takovým způsobem, aby se nedostala do stereotypu. Kniha obsahuje takové recepty, že se jen tak neomrzí. Navíc jich je poměrně hodně a ještě jsou k nim přiloženy krásné fotografie. Nejen díky nim se tato kniha vyplatí pořídit.
15/09/2017
Drůbeží maso je v našich krajinách asi nejčastěji požívané, ale zjistila jsem, že jej připravuji stále dokola na pár způsobů. Vítaným osvěžením našeho jídelníčku se tak staly recepty z knihy Apetit Drůbež. Vyzkoušejte i vy kuřecí maso novým a neotřelým způsobem a zajisté si pochutnáte. Kniha je plná velkých barevných fotek, ze kterých se vám budou sbíhat sliny a poradí jak servírovat, aby i vaše jídlo bylo úchvatné nejen chutí, ale i na pohled
4/09/2017
Ano, knihu doporučím svým kamarádkám. Naprostá spokojenost. Kniha je velmi zajímavá a čte se velmi dobře.
9/09/2016
Maximální spokojenost. Doporučuji.
3/09/2016
Knihu jsem objednala jako dárek, ale přemýšlím, že i mně by se určitě hodila, takže třeba někdy příště.
8/08/2016
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 23% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Drůbež (Edice Apetit) jen za 229 Kč.