Kategorie

Foodstyling - Současné trendy aranžování pokrmů

239 běžná cena 299 Kč

Poštovné ZDARMA
Při přepravě Českou Poštou
a platbě převodem.

Nakladatel: Ikar
ISBN: 978-80-249-1543-2
Vazba: Vázaný
Počet stran: 176
Zařazení: obrazové publikace příručky příprava jídel aranžování jídel

Nákupem získáte tyto dva krásné dárky

Limitovaná sběratelská záložka 1.

DVD film - Biloxi blues 2. K Objednávce od 2 kusů

Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 20% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Foodstyling - Současné trendy aranžování pokrmů jen za 239 Kč.