Kategorie

Sýry. Druhy a recepty

Autor: Linda Perina

241 běžná cena 307 Kč

Poštovné jen
nejnižší v ČR

Nakladatel: Ikar CZ
ISBN: 80-249-0756-9
Rok vydání: 2006
Jazyk: Čeština
Vazba: Knihy viazané
Počet stran: 288

Nákupem získáte tyto dva krásné dárky

Limitovaná sběratelská záložka 1.

DVD film - Biloxi blues 2. K Objednávce od 2 kusů

Sýry Základní informace o výrobě sýrů, jejich dělení podle tučnosti a obsahu sušiny, o skladování, servírování a typických sýrařských zemích Popis nejznámějších druhů evropských sýrů od A do Z včetně původu, obsahu tuku, charakteristických vlastností a historie Použití jednotlivých sýrů v teplé a studené kuchyni a vhodný doporučený nápoj umocňující aroma a vůni.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 21% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Sýry. Druhy a recepty jen za 241 Kč.