Kategorie

Poklady klasické české kuchyně

Autor: Roman Vaněk

339 běžná cena 399 Kč

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžitému odeslání
Poštovné ZDARMA
Při přepravě Českou Poštou
a platbě převodem.

Nakladatel: Pražský kulinářský institut
ISBN: 978-80-905048-0-6
Rok vydání: listopad 2011
Jazyk: Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 192
Zařazení: kuchařské recepty česká jídla

Nákupem získáte tyto dva krásné dárky

Limitovaná sběratelská záložka 1.

DVD film - Biloxi blues 2. K Objednávce od 2 kusů

NAKUPTE SPOLEČNĚ

Kuchařky z pražského kulinářského institutu
3 knihy spolu za výhodnou cenu 1 017 Kč

Ušetříte 180

do kosiku
Klasická česká kuchyně Romana Vaňka.

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu, se rozhodl vytvořit moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou. Spolu se šefkuchaři Prakulu Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili tuto knihu, která obsahuje téměř dvě stovky receptů. Nechybí ani česká pekařská klasika, na které pracoval s pekařam a učitelem Prakulu Martinem Hanusem. Všechny recepty jsou popsány krok za krokem a fotograficky zdokumentovány. Jedná se o skutečně klasické české recepty, které vařily naše babičky. Naleznete zde recepty na hovězí polévku, utopence, koprovku, tatarský biftek, řízek s bramborovým salátem, ryby, vnitřnosti, drůbež, divočinu až po koláče a vánoční cukroví. Tato kniha si jistě mezi klasickými českými kuchařkami najde své místo. Předmluvu napsali šéfkuchař J. Sapík, K. Schwarzenberg či J. Rákosníková – šéfredaktorka časopisu F.O.O.D.

Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 15% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Poklady klasické české kuchyně jen za 339 Kč.