Kategorie

Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina

454 běžná cena 499 Kč

Poštovné jen 49
nejnižší v ČR

Nakladatel: Svojtka § Co., s.r.o.
ISBN: 978-80-256-0420-5
Rok vydání: duben 2010
Jazyk: Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 320
Zařazení: příručky masitá jídla maso zvěřina

Nákupem získáte tyto dva krásné dárky

Limitovaná sběratelská záložka 1.

Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.
2
Recenze
Určitě doporučuji. Je přehledná, dobře se v ní čte i hledá a obrázky jsou také moc pěkné ;-)
9/08/2016
Dárek pro dceru. Kniha svým rozsahem vyhovuje.
6/08/2016
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 9% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina jen za 454 Kč.