Kategorie

Lexikon sýrů

Autor: Anne Iburg

185 běžná cena 269 Kč

Poštovné jen 39
nejnižší v ČR

Nakladatel: REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o.
ISBN: 80-7234-379-3
Rok vydání: listopad 2004
Jazyk: Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Polstrovaná LUX
Počet stran: 280
Zařazení: příručky kuchařské recepty sýry sýrová jídla výroba sýrů

Nákupem získáte tyto dva krásné dárky

Limitovaná sběratelská záložka 1.

Nejlepší druhy sýrů od A do Z. Sýry z Německa, Rakouska, Švýcarska, Nizozemí, Francie, Itálie, Španělska, Portugalska, Řecka, Dánska, Norska, Švédska a Velké Británie. Všechno o původu, výrobě, složení a chuti. Zajímavosti o historii sýru. Četné recepty na slaná i sladká jídla.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 31% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Lexikon sýrů jen za 185 Kč.