Kategorie

Zákon o ochraně osobních údajů. Komentář.

1231

Odesíláme do 5 až 7 dní
Poštovné jen 39
nejnižší v ČR

Nakladatel: Nakladatelství C.H.Beck-CZ
ISBN: 978-80-7179-226-0
Rok vydání: 2012
Jazyk: Čeština
Vazba: pevná
Počet stran: 536
Zařazení: komentáře zákony ochrana osobních údajů

Nákupem získáte tyto dva krásné dárky

Limitovaná sběratelská záložka 1.

DVD film - Biloxi blues 2. K Objednávce od 2 kusů

Komentář k zákonu o ochraně osobních údajů komplexně popisuje právní úpravu ochrany osobních údajů z hlediska českého i evropského práva. Autoři komentáře, pracovníci Úřadu pro ochranu osobních údajů, vycházejí ze svých profesních zkušeností. Zaměřují se vedle teoreticko-právních aspektů zejména na praktické otázky a problematická místa současné právní úpravy. Problematika zpracování osobních údajů se dotýká široké odborné veřejnosti, zejména praxe soudců, advokátů, exekutorů, lékařů, zdravotnického personálu, soukromých bezpečnostních agentur, správců a zpracovatelů osobních údajů zejména z oblasti veřejné správy a obcí, a i podnikatelských subjektů.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o -2% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Zákon o ochraně osobních údajů. Komentář. jen za 1231 Kč.