Recenze Čokoláda

Čokoláda
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené názorné fotografie číst celé 

Recenze

7
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Přílišné mlsání našemu tělu velice škodí. Přesto málokterý člověk přestane jíst sladké. Je to příliš velké pokušení. A co teprve čokoláda. Pokud patříte mezi její milovníky, tak si zkuste doma udělat jeden z desítek receptů, které naleznete v této publikaci. Doporučuji hořkou, ta je z nich nejzdravější. Ale jistě nepohrdnete i těm ostatním. Zaujmou i překrásné fotografie, na které je opravdu radost koukat.
24/09/2018
Avatar uživatele
Pokud jste takový milovníci čokolády jako já, tato kniha by vám rozhodně neměla uniknout. Moc ráda z čokolády vařím, nejen dezerty, ale pokouším se i o slaná jídla, a v této knize jsem našla velké množství inspirace a receptů na nové postupy zpracování čokolády, ať už hořké, mléčné či třeba bílé. Knihu krásně doplňují lákavé fotografie, ale pozor, při pohledu na ně vám nejspíš budou kapat sliny a budete chtít olíznout stránku :)
22/02/2018
Avatar uživatele
Čokoláda je pochoutka, na které si denně pochutnává obrovská masa lidí. Prý dokáže způsobit stavy štěstí a rozkoše, na mě to ale příliš nefunguje. O to víc mě zaujala tato kuchařka, která je určena milovníkům čokolády. Variant v ní naleznete poměrně hodně, více bych zřejmě ani nevyzkoušel. Bílá čokoláda, hořká, s příchutí soli, nebo jiné pokrutiny, fantazii se opravdu v čokoládovém světě meze nekladou.
30/11/2018
Avatar uživatele
Pochoutky z čokolády jsou oblíbené snad po celém světě. V této kuchařce naleznete nejlepší recepty z mezinárodní kuchyně a můžete si být jisti, že se se jedná o prvotřídní kvalitu. Stačí jen sehnat uvedené ingredience a můžete se pustit do díla. Mimo receptů se dozvíte i postupy zpracování takové čokolády a co přesně je k tomu potřeba. Vše je snadno pochopitelné a celkem detailně vysvětlené. Tak na co vlastně ještě čekáte ?
8/07/2018
Avatar uživatele
Čokoláda. Úžasná pochoutka, na kterou je možno si rychle vybudovat závislost. A nebyli byste sami,takových lidí je po celém světě obrovské množství. A ni se tomu nedivím. Klasická čokoláda je fajn, ale recepty jsou ještě lepší. V této brožuře se dozvíte různé tipy, jak si čokoládu ještě více zpříjemnit a dát ji pořádný lesk. Čekají Vás tradiční i moderní speciality a to samozřejmě krok za krokem, abyste neudělali chybu.
5/12/2017
Avatar uživatele
Nevím jak Vy, ale já čokoládu miluji. Vůně, chuť , to je prostě požitek a delikatesa. Jak takovou dobrou čokoládu připravit, naleznete v této kuchařce. A na všechny způsoby, budete určitě spokojeni. Vše je podrobně vysvětleno, není to nic těžkého. Čokoládu můžete udělat na tisíc způsobů, variant je opravdu hodně. V knize jsou recepty, které určitě vyzkoušíte. Samozřejmostí je obrazová příloha, tedy fotografie již vytvořených pamlsků.
31/08/2017
Avatar uživatele
Čokoláda je pro mnoho lidí vášeň, někteří lidi ji ale rádi opravdu nemají. Existuje spoustu druhů, přes klasickou hořkou, bílou, mléčnou až po třeba preclíkovou s mořskou solí, nebo s kandovaným ovocem.. Nejradši mám ty klasické, ale i třeba preclíková s mořskou solí mi opravdu vážně chutnala. V knížce najdete kromě plno různých receptů také fotografie, které se vám budou určitě líbit. doporučuji!!
22/04/2018