Kategorie

Cukrářská technologie - 2. vydání

269 běžná cena 395 Kč

Zboží máme skladem a je připraveno k okamžitému odeslání
Poštovné jen 49
nejnižší v ČR

Nakladatel: R plus
ISBN: 978-80-904093-1-6
Jazyk: Čeština
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 286
Zařazení: učebnice středních škol cukrářství potravinářská technologie

Nákupem získáte sběratelskou záložku

Limitovaná sběratelská záložka

NAKUPTE SPOLEČNĚ

Kompletní série
5 knih spolu za výhodnou cenu 1 201 Kč

Ušetříte 249

do kosiku
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 32% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Cukrářská technologie - 2. vydání jen za 269 Kč.