Co je nezdravé, to je nejchutnější.. u uzení to platí dvojnásob, hihi, ale když ono je to tak výborné! Na chatě udíme často a cokoliv. Nikdy není dost inspirací, proto sem si rád prolistoval i tuto publikaci. Dozvíte se tu o uzení opravdu hodně. Jak připravit maso, ryby, kuře, klobásky, jak vyudit salámy, sýry, šunku, prostě udit se dá cokoliv a fantazii se meze nekladou. Knihu doporuču... číst celéji všem milovníkům uzení.
Různé druhy mas nám chutnali již v děrsví kdy nám je připravoval náš děda a tak jsme na to tak trochu zapomněli. Je to ale skvělá technika zpracování a tak si moc rád opráším i já a proto jsem si zakoupil tuto kuchařku o domácím úzení ryb masa a drůbeže. Tyhle chutě a vůně mi opravdu chyběli a jsem moc rád za příchod toho co nám tahle kniha přináší. Skvěle typy a rady jak postopovat a j... číst celéak co načasovat.