Huang, Ching-He

Recenze knih autora


Obrázek knihy
V remosce skoro nic nezkazíte. Tedy krom těch, co dokáží připálit i čaj. Pokud se přeci jenom rozhodnete pro pánev Wok a stir-fry jídla, je hlavní věc pozorně si přečíst úvod této knihy. Jak předvídat, jak si připravit k ruce ingredience, proč mít vždy po ruce vodu, jak správně používat nože a nebo jak vybrat eňo ňuňo olej. Já osobně se přiklonil k oleji kokosovému. Už jen proto, že kdy... číst celéž olíznete vařečku, ...je to prostě kokos.
30/10/2021
Obrázek knihy
S pánví wok dokážete vykouzlit opravdu úžasné pokrmy, a s daleka se nejedná jen o asijskou kuchyni, tohle je skutečně multifunkční kus nádobí. Recepty zde popisují především různé zeleninové směsi, které jsou jednoduché na přípravu a velice chutné, navíc z běžně dostupných potravin, jednu hvězdičku ale strhávám za to, že některé recepty jsou si dost podobné, i když kuchařka není nijak o... číst celébjemná jako jiné.
21/11/2018