Banner
Banner

Emanuele Ridi

1974

Emanuele Ridi doma nikdy nevaří. Emanuel je původem Ital. Ve svých 19letech se svým otcem navštívil Českou republiku a nakonec tu i zůstal. Sám říká, že mu učarovaly české krásné ženy a dobré pivo. Ridi vystudoval obchod a ekonomii, k vaření má však blízko od malička. Jeho prarodiče vlastnili v Itálii restauraci a babička malého Emanuela ráda a dobře učila vařit. Dnes se Emanuel věnuje především restauraci, která nese jméno Da Emanuel (U Emanuela) a svým kuchařským TV pořadům.

Recenze knih autora


Obrázek knihy
Kniha s fajn recepty. Není potřeba shánět na každý recept 10 nových ingrediencí.
20/01/2022
Obrázek knihy
O těstovinách toho vyšlo opravdu dost a teď nám je ve své kuchařce Pasta e Basta italská pasta do české kuchyně přináší světoznámá kuchařská celebrita Emanuele Ridi. Dost si nás získal svým pořadem, který byl plný energie a ta se na nás postupně také přenesla a začali jsme jeho kulinářskou tvorbu sledovat o dost víc. Jeho recepty si oblíbíte a jeho lehká svěží jídla vám budou rozhodně ... číst celémoc chutnat.
17/12/2019
Obrázek knihy
Úžasná kniha,jako každá od Emanuela.
28/01/2018