Banner
Banner

Elisabeth Veit

1957

Tradiční indické léčitelství známé pod jménem Ájurvéda je proslulé po celém světě a zejména v posledních letech se pyšní velkou popularitou. Tato alternativní medicína se objevovala již v 1. tisíciletí př. n. l. a dnes se její metody, stále vycházející z původních základů, praktikují v různých směrech a v mnoha zemích světa. Své o tom ví také doktorka filosofie Elisabeth Veit, ta navazuje na mnohé tradice a dává jim ucelený pohled v rámci gastronomie. Ájurvédské principy jsou využívány například v rámci čajů a proto se tato autorka rozhodla, že bude stejně jednoduché a efektivní je využít při vaření. Právě tomu se věnuje jediná kniha autorky vydaná pod názvem "Ájurvéda léčení a vaření". Autorka zde popisuje nejen základní principy a možné výsledky z Ájurvédské medicíny, ale také mnohé zajímavé postupy, recepty, netradiční využívání, a mnohé pozitivní výsledky, které tento druh vaření může mít na váš organismus.

Recenze knih autora


Žádné recenze