Vladimír Doležal

Vladimír Doležal je autorem publikací především ze světa kuchyně a rovněž je spoluautorem několik atlasů psů. Například ve své knize „Z babiččina receptáře“ přináší autor čtenářům recepty, na kterých si mohly pochutnávat při návštěvách svých babiček, neboť autor čerpá právě z ohmataných sešitků, do nichž si babičky krasopisným písmem zapisovaly osvědčené recepty. Jedná se o výpravnou kuchařku, jejíž poutavé texty jsou doprovázeny mnoha lákavými fotografiemi. Autor zde přináší také mnoho návodů na přípravu přírodních léčiv z bylinek, ovoce a zeleniny. K jeho dalším publikacím pak patří například „Atlas psů“, „Kuchařka – Med v kuchyni“ nebo „Co doma vaříme a pečeme nejraději“.

Recenze knih autora


Obrázek knihy
Milka napsal/a o Kochbuch
Co více napsat ? Tato kuchařka je určena pro naše německé sousedy, kteří mají zájem o českou kuchyni. A že máme být na co pyšní, vůbec nezpochybňujte. Naše kuchyně je pestrá a dokáže vyložené zázraky. Tato publikace nabídne to nejlepší, co se dá v naší kotlině nabídnout. Od polévek až po večeře, sladkosti a další pochoutky. Vepřová s knedlíkem a se zelím, nebo knedlíčková polévka, jasno... číst celé musíte mít hlavně Vy.
28/04/2019